Сутички на Банковій: під АП палають шини, активісти вимагають зустрічі з Порошенком, — ВІДЕО

Сутички на Банковій: під АП палають шини, активісти вимагають зустрічі з Порошенком, — ВІДЕО

Під Адміністрацією президента України (АПУ) в Києві відбуваються зіткнення між активістами «Автомайдану» і силовиками, горять шини.




На вулиці кілька сотень правоохоронців. Активісти запалили шини посеред вулиці — їх намагалися загасити (але не вийшло) — через це чимало людей і сама вулиця вкрита білим порошком.


Також на одному з автомобілів привезли шибеницю, інформує «ТСН«.

«АвтоМайдани України знову разом! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог! Досить терпіти сепаратистів при владі, занадто багато помилок було зроблено за останній час!», — ідеться на сторінці Автомайдану у Facebook.



Оновлення:

Підрозділи Національної гвардії України здійснюють охорону порядку на акції «Автомайдану» під Адміністрацією президента, сутичок не зафіксовано. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомила прес-секретар Нацгвардії Світлана Павловська.

«Ми знаємо, що туди прийшли люди, щоб висловити свою думку. Настрій схоже на «автомайданівський». Сьогодні підрозділи Нацполиции України разом з військовослужбовцями Нацгвардії, їх там кілька сотень, і вони здійснюють охорону громадського порядку з метою, щоб люди могли висловлювати думки, але щоб їх дії не виходили за рамки права», — сказала Павловська.

За її словами, сутичок не було, кількість протестуючих уточнюється.

«Незважаючи на такі дещо брутальні способи вираження своєї думки, зараз все під контролем… Головне – щоб цей спектакль залишався виставою і не потрібно було застосовувати силу», — зазначила Павловська.

Источник:  ipress.ua

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий