Таємна зустріч: до кого насправді літала леді Ю

Таємна зустріч: до кого насправді літала леді Ю

Стала відома причина прогулів своєї роботи у ВР лідерки партії «Бактьківщина» Юлії Тимошенко. Як виявилось, леді Ю літала в Женеву  в гості до опального олігарха Ігоря  Коломойського.




9 листопада політик Тарас Чорновіл на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що його друзі бачили Тимошенко в аеропорту Женеви:


«Маю цікаву новину. Тільки що подзвонили знайомі, які проводжали родича в Варшаву. Так ось, в цьому рейсі польського LOТу №LO 752 Київ -Варшава, що вилетів о 14:50 з Борисполя, на борту виявилася ще одна екзотична пасажирка, яка зараз вже третій день прогулює свою роботу. Це Юлія Володимирівна Тимошенко. … Виявляється у Юлії Володимирівни Варшава — це тільки пункт пересадки. А кінцеву точка, до якої вона реєструвала квиток, почув родич моїх знайомих — Женева «, — написав він, припустивши, що депутат летить на зустріч з олігархом Ігорем Коломойським.

На наступний день користувач Влад Томін виклав в мережу коротке відео. На ньому зображена жінка, схожа на Юлію Тимошенко.



«Вперше побачив Юлію Тимошенко вживу. Хто би міг подумати, що ця зустріч буде в аеропорту Женеви», — написав Томін.

У той же час однопартійці Тимошенко нічого не знають про цей візит та заперечують таємну зустріч своєї лідерки в Женеві.

Про це, зокрема, заявив заступник глави фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв в інтерв’ю журналістам в кулуарах Верховної Ради України.

«Я чую про таку зустріч від вас. Якщо у вас є таке відео, то я думаю, що сьогодні в Україні є десятки каналів, які із задоволенням візьмуть таке відео», — сказав він.  

Блогер Влад Фагор оприлюднив відео, на якому Сергій Соболєв заперечує візит Юлії Тимошенко до Ігоря Коломойського у Женеву.

«Про цей візит ви не знайдете в офіційних пресових повідомленнях партії ВО «Батьківщина», а вірні соратники Юлії Тимошенко змушені позичати у сірка очі», — прокоментував відео блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий