ТЕРМІНОВО: у містечку для переселенців трагедія, з-під завалів дістали тіло малюка

ТЕРМІНОВО: у містечку для переселенців трагедія, з-під завалів дістали тіло малюка

Маленька дитина загинула в результаті страшної пожежі, що сталася в модульному містечку для тимчасово переміщених осіб на лівобережжі Кам’янського




Як повідомляє прес-офіцер ДСНС Ганна Шулаєва, пожежа спалахнула в одному з блоків модульного містечка на чотири кімнати.


Очевидці кажуть, що почули крики жінок і дітей, які вибігали з сусідніх з палаючим блоком будинків. Вони благали про допомогу. Відзначається, що рятувальники приїхали оперативно. Їм відразу повідомили, що в одній з кімнат обгорілого блоку під завалами може перебувати дитина.

Пожежні кинулися розбирати обгорілі конструкції. Спочатку з дому дістали згорілі меблі. На пошуки пішло приблизно двадцять хвилин. На жаль, інформація про дитину підтвердилася, але вона була вже мертвою. Тіло жертви вже дістали з-під завалів. Попередньо, загиблому малюку не більше року.



Подробиці трагедії розповіла місцева мешканка: «Я живу навпроти, почула крики дітей, вийшла на вулицю і побачила сусідських дівчаток. З будиночка валив вогонь, я забрала дітей до себе, вони сказали, що в будинку залишився ще маленький Іванко».

Поки невідомо, через що спалахнуло модульне містечко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий