Терпець урвався! Сьогодні в Україні пройдуть акції протесту

Терпець урвався! Сьогодні в Україні пройдуть акції протесту

Життя показує, що влада не боїться критики експертів і опозиційних політиків, засудження «європейських партнерів», невдоволення в соціальних мережах і навіть судових позовів.


Про це заявив народний депутат України, харків’янин Євген Мураєв.

«Тим більше що тепер вона контролює всі суди. Єдине, що дійсно вселяє їй страх, — масовий протест. Як вогню вона побоюється соціальних заворушень і масштабних акцій непокори. Тому заздалегідь намагається залякати або натиснути на свідомість, поширюючи «соціальні ролики», де небідні люди пояснюють, навіщо переплачувати за те, що за Конституцією і так належить народу, «патріотично», — зазначає нардеп.

Картинки по запросу акції протесту тарифи



«У найближчий четвер, 20 жовтня, доведеться показати їй, що ми думаємо інакше. У Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Хмельницькому, Львові, Херсоні, Вінниці, Житомирі, Маріуполі, Сумах пройде акція руху «Тарифний опір», створеного, щоб об’єднати зусилля людей. Прийдіть і підпишіть Маніфест — звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи. Адреси розташування наших наметів можна знайти на сайті акції, в розділі «Рух», — вказує він.

«Ми хочемо донести уряду і президенту одну просту річ: люди не зобов’язані віддавати останнє за примхою влади і олігархів. Український газ — власність народу. Найслабші повинні бути захищені», — також звертає увагу парламентарій.

«Ми не просто проведемо одну акцію. Ми будемо боротися, поки не доб’ємося результату», — резюмує Євген Мураєв.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий