Тимошенко готова йти ва-банк і брати владу голим популізмом – Нусс

Павла Нусса вразила насиченість посилань на Тимошенко в українських ЗМІ, які в більшості підбирають заголовок, в якому чітко простежується пропагандистський підтекст. На думку політолога, це прояв свідчить про бажання Юлії Володимирівни йти ва-банк, і «брати владу «голим популізмом». Про це експерт написав у соціальних мережах.




Новину повідомляє «Преса України».


Павло Нусс вважає, що Тимошенко вимогою розслідування і судового процесу проти Яценюка і його Кабінету Міністрів, фактично анонсує підтримку олігархам.

Він також пояснює, що з однієї сторони це тривіальна помста, а з іншої — дещиця політики Турівської, покровителі якої націлюються на президентське крісло, у вигляді трампліну використовуючи дострокові вибори в парламент і на посаду прем’єр-міністра для Вождінеси.



Політичний оглядач вважає, що «люба моя» забула, що Україна — не Тимошенко. Бо Україна вже навчилася мислити і тверезо міркувати. Він також уточнив, що ще «люба моя» забула, що якщо мислити логічно, то приходиш до зворотного висновку, з якого випливає, що спочатку Тимошенко зобов’язана відповісти за те, що здала Автономну Республіку Крим своєму покровителю в Кремлі. Свої слова політолог підтверджує існуванням непідробного протоколу засідання Ради національної безпеки і оборони України та відповідної стенограми, при безпосередній участі Юлії Володимирівни Тимошенко, яка при цьому досить активно лобіювала інтереси Фофи Плутіна. Після цього або паралельно з цим, заявляє експерт, Генеральна прокуратура України приступить до «справ» Арсенія Петровича, якщо вже «мамка» так настійно вимагає.

«А мамка-то, зла. Готова зжерти «блудного сина» разом із вмістом. Жерти. Звикла. Навчилася з 2005. Печаль… ? Не-а!», — такими словами завершив свій черговий пост Павло Нусс.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що Павла Нусса обурив, нібито його коментар з приводу перспектив нового уряду, озвучений одним Інтернет-виданням. З його слів, сайт не спростував його авторство, що завдає йому морального дискомфорту, лише, тому він відреагував на публікацію.

Політичний оглядач нагадав свою справжню позицію: ми отримали коаліцію демократичних сил «Блоку Петра Порошенко»-«Народного Фронту», прем’єр-міністра, які разом створять новий КМУ і прискорять подальший розвиток і прогрес в Україні. Політолог переконаний, що з’явилася надія на успіх.

Крім того, експерт вважає, що «БЮТ», РПЛ, «ОБ» і «Самопоміч» підтвердили своє єднання в боротьбі з українськими перспективами.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий