Тимошенко програла суд Гройсману у справі про «честь і гідність»

Тимошенко програла суд Гройсману у справі про «честь і гідність»

Печерський районний суд Києва відмовився задовольнити позов лідерки фракції ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, в якому вона вимагала спростувати його слова.

Про це повідомив адвокат Володимира Гройсмана Олег Громовий.
«Був позов про захист честі і гідності Тимошенко, в якому Юлія Володимирівна просила визнати якусь інформацію недостовірною і зобов’язати Гройсмана її спростувати. Суд відмовив у таких вимогах», – цитують Українські новини адвоката.
Відповідний позов Тимошенко подала ще восени 2016 року, рішення ж було ухвалено 17 січня 2017 року.
Як підкреслив Громовий, рішення може бути оскаржено, але нині йому невідомо про наявність апеляційної скарги.
Нагадаємо, під час брифінгу 8 липня 2016 року Гройсман звинуватив екс-прем’єра Тимошенко в тому, що вона особисто отримувала вигоду з незаконних газових схем.
«Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко. Вона сьогодні живе в будинку, по-моєму, (площею) 500 квадратних метрів. За пільговими цінами на газ щомісяця пересічний український громадянин доплачував їй за комунальні послуги і за газ одну тисячу доларів США. Це справедливість?», – зазначив очільник Кабміну.
«Тобто хтось хоче повернути систему, при якій бідні платять за багатих? Уряд не підтримує такої тези», – наголосив Гройсман.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий