Тимошенко звинувачує Порошенка в таємних домовленостях по Донбасу

Тимошенко звинувачує Порошенка в таємних домовленостях по Донбасу

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко переконана, що президент Петро Порошенко підписав таємні документи в рамках мінських домовленостей.




Про це вона заявила в суботу в ефірі каналу «112 Україна».


«Сьогодні все зайшло в глухий кут по мінських угодах тільки з однієї причини – що президент України допустив підписання таємних документів в рамках мінських домовленостей, про які ніхто нічого не знає, вони не оприлюднені. І ще одні домовленості, на мій погляд, були підписані на одній з нормандських зустрічей», — сказала Тимошенко.

За її словами, президент взяв на себе такі зобов’язання по врегулюванню конфлікту на Сході, які українське суспільство не прийме.



«Я думаю, це вибори за будь-яких обставин, прийняття змін до Конституції про особливий статус Донбасу, не припиняючи там війни, і насправді легалізація окупації і замороженого або напівзамороженого конфлікту», — вважає нардеп.

На її думку, тепер президент зрозумів, що українське суспільство не прийме таких домовленостей.

«Президент завів весь цей переговорний процес у глухий кут, тому що на Заході очікують виконання його зобов’язань, а в Україні такі зобов’язання є неприйнятними», — сказала Тимошенко.

Водночас вона висловила переконання, що «якби вище керівництво держави хотіло закінчити цю війну, її б уже не було».

Українська правда

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий