Тиждень резонансних ДТП на Вінниччині

Минулий тиждень приніс резонансних ДТП. Два випадки наїзду громадського транспорту на жінок, дві мами з немовлятами потрапили під колеса “Шкоди”, а кульмінацією стала аварія, в якій загинув лось.




30 вересня у вінничан були всі підстави говорити про те, що громадський транспорт відкрив сезон полювання на жінок. Одразу два наїзди на представниць прекрасної статі за день зафіксували правоохоронці.


63-річна вінничанка, перетинаючи проїзну частину дороги по розмітці нерегульованого пішохідного переходу, потрапила під колеса тролейбусу, — повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області. — Аварія сталась поблизу залізничного вокзалу. Потерпіла з травмами голови та переломом шийного відділу хребта госпіталізована до лікарні.

В цей же день 23-річна вінничанка опинилась під колесами колесами рейсового мікроавтобусу «Богдан». Жінка стояла на місці для зупинки автотранспорту, коли на неї заднім ходом наїхав мікроавтобус. З травмою стегна потерпіла госпіталізована до лікарні.



1 жовтня на вулиці Тімірязєва автомобіль “Шкода Феліція” здійснив наїзд на двох мам із немовлятами в колясках.

28-річна вінничанка госпіталізована з черепно-мозковою травмою та струсом мозку, а її дочка 2014 року народження отримала закритий перелом стегна та гематоми. Ще одна жертвааварії, 39-річна вінничанка, разом із своїм сином 2014 року народження не зазнали серйозних травм. Попереднє розслідування міліції виявило, що жінки рухались краєи проїжджої частини в зустрічному до руху машини напрямку.

За цим фактом міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України. Стаття передбачає 3 роки позбавлення волі. Можливе накладення заборони на керування транспортним засобом на такий же термін.

4 жовтня, пізнно ввечері, на трасі Вінниця-Калинівка поблизу ресторану “Дубовий гай” під колеса “Чері” потрапив лось. В результаті ДТП автомобіль розтрощений, а тварина загинула.

В ДАІ повідомляють, що за кермом перебувала жінка, з нею була 5-річна дитина. Обох доставили в лікарню: жінка в шоковому стані, а дитина скаржилась на головні болі.

Лосі досить рідкісні тварини. До “Червоної книги” вони не занесені, але полювання на них заборонене. Тварина ніколи б не вибігла б на трасу з власної волі. Імовірно, він рятувався від мисливців.

Цього ж дня близько 23-ї водій “Мерседеса” так захопився дрифтингом на перехресті Келецької та Юності, що потрощив огорожу та власну автівку, а на додачу ще й заблокував трамвайну колію. Авто зі шляху довелося штовхати, аби пропустити громадський транспорт. Чоловіки, які допомагали дрифтеру-невдасі погрожували тим, хто намагався сфотографувати наслідки аварії.

 

33kanal

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий