Топ-5 прихованих можливостей мобільного телефону

Топ-5 прихованих можливостей мобільного телефону

З нинішнім ритмом життя потрібно завжди бути на зв’язку. Завдяки гаджетам ми можемо зателефонувати в інший кінець світу, знайти будь-яку цікаву інформацію, розіслати смс-повідомлення всім своїм знайомим за кілька секунд. Звісно, це не мало, але далеко не все, на що здатний ваш мобільний дивайс.


До вашої уваги представляємо п’ять можливостей мобільного телефону, про які ви навіть не здогадувалися.

Іноді бувають в житті ситуації, коли так хочеться придбати собі якесь шпигунське обладнання. Проте ми навіть не знаємо, що наш мобільний дивайс може стати справжнім прослуховуючим пристроєм.



прослушка

За допомогою наступних нехитрих маніпуляцій: вам потрібно лише у налаштуваннях свого гаджету вимкнути звук та увімкнути функцію автоматичного підняття слухавки. Принцип дії цього механізму дуже простий: ви залишаєте свій мобільний телефон у потрібному місці, потім телефонуєте на нього, а після автоматичного підняття слухавки можете почути, що відбувається на великій відстані від вас.
Ще однією прихованою можливістю телефона є його «навічне блокування». Не дивуйтеся, адже і така функція може вам стати в нагоді. Наприклад, якщо ваш телефон вкрали чи ви його просто загубили, і не хочете, щоб хтось інший ним користувався. Заблокувати свій телефон назавжди можна в наступний спосіб: у кожного мобільного гаджету є свій серійний код з 15 знаків.

блокировка навсегда

Якщо після втрати телефону ви зателефонуєте оператору і назвете йому цей номер, то ваш дивайс відключиться назавжди. Дізнатися серійний номер свого мобільного можна у будь-який момент, набравши комбінацію * # 06 #.

Ми можемо як вкоротити, так і продовжити життя улюбленого дивайсу. Звісно, що немає нічого надприродного в тому, що гнізда телефонів дуже забруднюються. Ось тільки мало хто знає, що саме це може стати основною причиною «смерті» апарату.

продлить жизнь телефона

Для того, щоб уникнути фатального забруднення гнізда, застосовуйте простий спосіб очищення: візьміть наповнений повітрям медичний шприц, піднесіть його до гнізда та випустіть повітря. Під силою цього повітряного потоку не встоїть ніякий пил.

Навіть в наш високотехнологічний час не всі телефони мають функцію водонепроникності.

снимки под водой

Але за допомогою абсолютно будь-якого телефону ви можете робити якісні знімки під водою. Як? Вам всього лише знадобиться чохол з поліетилену, який ви можете зробити самостійно за 2 хвилини.

Надійнішою за всі паролі з символів, за всі графічні ключі в Android-смартфонах є функція «фейс».

 

фейсконтроль

Для того, щоб активувати розпізнавання власника телефону по обличчю, знайдіть в налаштуваннях телефону вкладки «Безпека», «Блокування» і виберіть потрібну функцію.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий