Трамп оприлюднив підлабузницького листа від Путіна

Трамп оприлюднив підлабузницького листа від Путіна

Новообраний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп оприлюднив листа, якого, за словами політика, він отримав у якості вітання від глави російської держави Володимира Путіна, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів «Радіо Свобода».




Так, сьогодні, двадцять третього грудня 2016 року, Трамп опублікував листа, якого надіслав йому російський президент. У документі, датованому п’ятнадцятим грудня, Путін висловлює сподівання на двосторонню співпрацю, яка провадитиметься на «якісно новому рівні». Крім того, очільник Кремля закликає Трампа бути «конструктивним та прагматичним» для того, щоб налагодити стосунки між Москвою та Вашингтоном. Відтак, Путін бажає здійснювати двосторонні кроки для відновлення кооперації на міжнародній арені. Речник Путіна Дмитро Песков вже підтвердив, що відповідного листа було надіслано.


Трамп, у свою чергу, назвав висловлені у листі думки «правильними». Варто зауважити, що новообраний президент США відрізняється проросійською риторикою і виступає за налагодження відносин з Кремлем. Крім того, Трамп заперечує правильність висновків американських спецслужб про те, що російські хакери, здійснюючи атаки на комп’ютерні системи США, мали на меті допомогти обранню Трампа президентом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий