Трамп зробив Путіну таємну пропозицію – західні ЗМІ

Трамп зробив Путіну таємну пропозицію – західні ЗМІ

Західним ЗМІ стало відомо, що держсекретар США Рекс Тіллерсон під час візиту до Москви минулого тижня запропонував президенту Росії Володимиру Путіну розглянути план по Сирії, придуманий американським лідером Дональдом Трампом, передає replyua.net. У Кремлі існування такого плану заперечують. Як повідомляє AP з посиланням на джерела серед американських чиновників, відповідний план Трампа ще не закінчений, але держсекретар США все одно показав Путіну попередній варіант і документи, де викладені основні принципи плану.




Відомо, що в плані описані три головні пункти: ліквідація забороненого в Росії терористичного угрупування «Ісламська держава», відновлення стабільності в усіх регіонах Сирії і забезпечення «перехідного періоду» в країні, в результаті якого президент Башар Асад піде з поста.


В адміністрації президента Трампа наполягають, що для врегулювання конфлікту в Сирії участь Росії необхідно. ЗМІ відзначають, що Тіллерсон не вимагав негайної відповіді, а просив влади РФ все обміркувати. У той же час, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив «Інтерфаксу», що вся інформація про передачу президенту РФ Володимиру Путіну плану президента США Дональда Трампа з врегулювання ситуації в Сирії, не відповідає дійсності.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий