Троє людей опинилися у лікарні на Вінниччині внаслідок ДТП

У Жмеринському та Гніваньському районах в наслідок аварій до лікарні потрапили троє людей.




Про це повідомили у ГУНП у Вінницькій області, пише vindaily


На дорозі сполученням Бар-Вінниця поблизу села Людавка сталась дорожньо-транспортна пригода. 23-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «HYUNDAI TUCSON». Внаслідок аварії водій автомобіля «ВАЗу» та його 22 та 48-річні пасажири отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

37- річний водій автомобіля «HYUNDAI TUCSON» не постраждав.



17 липня в місті Гнівань 53-річний велосипедист, здійснюючи маневр повороту, допустив зіткнення з мотоциклом, під керуванням 21-річного жителя міста Гнівань, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 53-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги він був відпущений додому.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий