Турчинов має сісти в тюрму — Гриценко

Турчинов має сісти в тюрму — Гриценко

Глава РНБО має бути засуджений за службову недбалість під час перебування на посаді виконуючого обов’язки президента.Як передає UA1, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що в анексії Криму Росією винен глава Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.




Турчинов повинен бути засудженим за службову недбалість під час перебування на посаді виконуючого обов’язки президента, заявив Гриценко в ефірі одного з телеканалів.


За його словами, він спілкувався з главою РНБО і колишнім керівником Служби безпеки України Валентином Наливайченком під час анексії Криму.

«Зайшов до Турчинова, виклав йому, що він повинен як верховний головнокомандувач робити, відповідно до закону. Розповів, чим усе закінчиться, якщо цього не зробити. Він відповів: «Добре». І після цього «добре» 40 днів чекав!», – підкреслив Гриценко.



Екс-міністр оборони зазначив, що Турчинов призначив керівника АТО тільки 7 квітня, коли вже пройшов «референдум» у Криму. На його думку, глава РНБО порушив Конституцію, оскільки не гарантував територіальну цілісність держави, будучи її гарантом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий