Турчинов назвав, яка небезпека ймовірна після спільних військових навчань Росії та Білорусі

Турчинов назвав, яка небезпека ймовірна після спільних військових навчань Росії та Білорусі

Представник Ради національної безпеки Олександр Турчинов озвучив цілком ймовірні наслідки спільних російсько-білоруських військових тренувань, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.




Секретер РНБО вважає, що Москва не припиняє підготовку до повномасштабних військових дій, що становлять велику небезпеку не лише для України, а й для інших країн Центрально-Східної Європи, та загрожують суверенітету та територіальній цілісності тих держав, що знаходяться в прокремлівській орбіті. Турчинов зазначив, що найближчим часом в лавах Збройних сил Російської Федерації буде загалом близько 1,9 млн осіб. Крім того, він підкреслив, що наразі постійно збільшується набір курсантів, яких залучають до активних військових дій на території українського Донбасу.


Турчинов підкреслив, що на даний момент серйозну небезпеку становлять спільні військові навчання Росії та Білорусі, які заплановано на вересень поточного року. Вони проходитимуть у безпосередній наближеності до українських кордонів та східної межі НАТО. Заплановано, що в навчаннях будуть задіяні 100 тисяч солдат. У РНБО не виключають, що після офіційного завершення тренувань, представники російських Збройних сил залишаться на території Білорусі, що створить для України нову небезпеку зі сторони північних кордонів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий