У бойовиків істерика через новий закон про реінтеграцію Донбасу

У бойовиків істерика через новий закон про реінтеграцію Донбасу

На окупованій частині Донбасу нервово відреагували на сьогоднішнє ухвалення Верховною Радою Закону про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях.




Про це «Народна Правда» пише з посиланням на інтернет-видання RT.com.


Представник фейковоїй «Луганської народної республіки» на переговорах в Мінську, в.о. «міністра закордонних справ» Владислав Дейнего заявив: «Цей закон докорінно ламає логіку мінського процесу, він намагається перекреслити цей процес. Будемо сподіватися, що розум візьме гору і робота в Мінську триватиме, попри ті провокаційні закони, які ухвалює Україна».

За його словами, цей закон нібито ставить під сумнів все, що відбувалося до його ухвалення.



«Цей закон говорить про неправомірність майже чотирьох років війни на Донбасі, незаконність дій України в цьому контексті. Тобто це спроба підвести під якусь нормативну базу те, що зараз відбувається на Донбасі. І це як раз говорить про те, що підстави відсутні. І вони намагаються підстрахуватися, прикритися, виправдати якимось чином свої дії», — істерить Дейнего.

«Цим законом Україна підкреслює: все, що відбувалося раніше, було протизаконним і злочинним стосовно жителів Донбасу, а зараз вони намагаються все це прикрити визнанням окупації», — додав фейковий в.о. «міністра закордонних справ ЛНР».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий