У центрі Вінниці сталася велика ДТП, є загиблий і травмовані (ФОТО)

Один з автомобілів сильно постраждав і перекинувся на дах.

У ніч на 24 січня на перехресті вулиць Соборна та Театральна у Вінниці сталася ДТП за участі Volkswagen Caddy та Chevrolet, внаслідок чого одна людина загинула та двоє травмовані. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.




Внаслідок удару найбільше постраждав Volkswagen, який перекинувся на дах.


«Водій іномарки, 22-річний вінничанин, від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди, його пасажир, 1994 р.н., отримав  важку травму – перелом основи черепа, забій головного мозку та госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги», — йдеться у тексті.

З тілесними ушкодженнями у вигляді політравми, перелому ребер, доправлено до медичного закладу і 40-річного таксиста, який перебував за кермом Chevrolet.



Поліція з’ясовує причини та обставини аварії. Розпочато слідство за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Тиждень.ua

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий