У Черкасах перукарку затягли до лісу та вибрили півголови

У Черкасах перукарку затягли до лісу та вибрили півголови

Напали ззаду, відволокли до лісу та вибрили півголови. 2 березня на черкащанку напали двоє невідомих у Дахнівці. Постраждала підозрює колишню керівницю – власницю салону краси. Такі погрози з її уст вже лунали на адресу працівників, які наважилися звільнитися, пише vikka.ua.




— Працювала в салоні перукарем. Та так вийшло, що треба було поїхати в інше місто, тож я вирішила звільнитися. Власниця салону з цим миритися не хотіла, бо звідти почали звільнятися працівники через зневажливе та зверхнє ставлення. Коли пішла моя напарниця, вона погрожувала помститися: завести її в ліс та обстригти. У неї вже були плани зробити таке комусь, а вийшло так, що дісталося мені. По телефону вона так і сказала, що це мені так не минеться, – розповідає дівчина.


З того моменту минув тиждень і черкащанці подзвонила ніби то клієнтка з проханням пофарбувати волосся. Насправді ж на дівчину чекала пастка.

— Мені зателефонувала жінка і дуже просила пофарбувати волосся вдома. Вони сказала, що треба їхати в Дахнівку. Підозр це у мене не викликало, бо раніше я теж їздила до своїх клієнтів у цей район. Приїхала туди на таксі, мене зустріла жінка і розрахувалася з водієм. Ми пішли начебто у бік її дому. По дорозі вона не замовкала, заговорювала мені зуби і це мене насторожило, але вже було запізно. Ззаду підбіг чоловік, ударив мене по голові, потім почав бити електрошокером. Згодом вони вдвох відволокли мене в ліс і обстригли півголови. Сфотографували все це на телефон, як доказ про зроблену роботу, і втікли. Я підбігла до найближчої хати, де мені викликали поліцію, – зазначає потерпіла.



У поліції повідомили, що за фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство). Наразі тривають слідчі дії.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий