У Черкасах в реанімацію з жахливими травмами потрапив онук власників «розплідника» собак

У Черкасах в реанімацію з жахливими травмами потрапив онук власників «розплідника» собак

У Черкасах в лікарню потрапив малий хлопчик з жахливими травмами — дитина знаходиться в реанімації. Медики не можуть оперувати пацієнта 2014 року народження через вкрай важкий стан дитини, розповів директор дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький.




Про це 27 серпня повідомляє місцеве видання «18000«.


У клініку потрапив онук власників собак породи алабаї. Раніше чоловік і жінка — дідусь і бабуся постраждалого хлопчика — вже потрапляли в скандал через свій нелегальний «розплідник», коли тварини напали на черкащанку і покусали. Після того інциденту собак через суд вилучили, але, очевидно, ті пізніше завели інших.

У лікарні кажуть, що дитина, яка надійшла до них, невідомо скільки часу до цього лежала без свідомості з гематомою черепної коробки.



«У хлопчика відірвані вуха, немає нижньої губи, частини статевого органу», — розповів Кондрацький.

Медик додав, що дитину через критичний стан не можна навіть транспортувати.

«Все розбалансовано: калій, натрій, білка — нуль», сказав він.

Батьки до хлопчика в лікарню не приходили.

Як поінформував депутат обласної ради Олег Петренко у своєму Facebook, інцидент стався в домогосподарстві біля дитячого парку. Онук перебував у бабусі та дідуся, які розводили собак.

«Прямо зараз в обласній дитячій лікарні після нелюдських тортур і травм медики намагаються врятувати життя хлопчика 2014 року народження.Шансів мало… У нього — страшна гематома головного мозку. Судячи з пролежнів, кілька днів він був без свідомості. Відірвані губи і погризені тваринами вуха, сліди затушених цигарок на тілі», — йдеться в публікації.

За словами Петренка, 24 серпня сторож цього парку чув дитячий крик, і тільки через кілька днів бабуся, у дворі якої й отримала дитина травми, викликала «швидку допомогу».

У Черкасах в реанімацію з жахливими травмами потрапив онук власників "розплідника" собак

Двір У Черкасах, де собаки напали на дитину (фото: 18000.com.ua)

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий