У Держдумі РФ відреагували на пропозицію Януковича щодо референдуму на Донбасі

У Держдумі РФ відреагували на пропозицію Януковича щодо референдуму на Донбасі

Пропозицію про проведення ще одного референдуму на Донбасі, яку вніс колишній президент України Віктор Янукович, не підтримує ні офіційний Київ, ні представники терористичних формувань на сході України. Про це розповів головний заступник керівника комітету Державної думи Російської Федерації з питань країн СНГ Затулін Костянтин, пише видання «РІА Новини», передає replyua.net.




«Навіть якщо референдум і варто б було проводити, то Януковичу, на мій погляд, якщо він дійсно не просто хоче в черговий раз нагадати про себе, варто притримувати свої ініціативи. Але навряд президент-втікач хоче чимось допомогти Україні або Донбасу. Варто розуміти, насамперед Януковичу, що всі його ініціативи негативно сприймаються не лише тими, хто знаходиться у Києві, але й тими, хто зараз на Донбасі», — зазначив він.


«Наразі з цією ідеєю будуть боротися. Її не будуть розглядати як корисну, оскільки вона була висловлена саме Віктором Януковичем, а не кимось іншим», — наголосив Затулін. Раніше повідомлялося, що екс-президент України Віктор Янукович запропонував провести на окупованих територіях Донбасу референдум щодо прав на автономію Донбасу з розширеними повноваженнями в складі України.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий