У Києві чиновник Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину – хто він і що відомо (відео)

У Києві чиновник Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину – хто він і що відомо (відео)

За попередніми даними, чоловік є начальником управління правового забезпечення Генштабу ЗСУ




У Києві затримали співробітника Генштабу ЗСУ. Фото: колаж «Сьогодні»

Керівника одного з управлінь Генштабу ЗСУ відсторонили з посади. Це пов’язано з тим, що він влаштував стрілянину у спальному районі Києва. За попередньою інформацією, ним виявився Юрій Бобров – полковник юстиції, начальник управління правового забезпечення Генштабу ЗСУ.


Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на своїй сторінці у Facebook.

Що відомо?

У п’ятницю, 10 червня, біля київського ЖК «Казка» чоловік у військовій формі сперечався з охоронцями, погрожував пістолетом, після чого вистрілив убік.



Як пише LIGA.net, постріл ледь не влучив у дитину. А чоловік у військовій формі на відео схожий на Юрія Боброва – полковника юстиції, начальника управління правового забезпечення Генштабу ЗСУ – начальника юридичної служби ЗСУ.

У підсумку Резніков наказав розпочати службове розслідування та відсторонити чиновника Генштабу. За його словами, у діях чоловіка є ознаки не лише дисциплінарного, а й кримінального правопорушення.

Міністр оборони додав: якщо підтвердиться, що через дії співробітника Генштабу був ризик для життя та здоров’я дитини, то буде зроблено все для справедливого покарання.

«Наші воїни стримують орди ворога, кладуть свої життя, щоб у мирних містах діти були у безпеці, наскільки це можливо під час війни з Росією. Коли людина на військовій посаді, маючи погони та одягнена у форму, застосовує свою зброю у спальному районі столиці – буде реакція. Якщо були очікування безкарності – це помилка. Про результати розслідування проінформую після його закінчення», – підсумував Резніков.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий