У Києві готуються до нового локдауну: проїзд у транспорті буде по Е-перепустках

У Києві готуються до нового локдауну: проїзд у транспорті буде по Е-перепустках

Влада Києва заявила про загрозу нового локдауну через погіршення ситуації з коронавірусом, і оголосила про підготовку до посилення обмежувальних заходів. Це торкнеться, зокрема, проїзду в громадському транспорті, куди знову можуть пускати тільки по спецпропусках.




Про це 29 липня повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.


За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, в столиці у разі спалаху COVID-19 розробляють алгоритм впровадження електронних перепусток для проїзду в громадському транспорті.

«Врахувавши попередній досвід, ми вирішили, що у разі необхідності запровадження у столиці суворого локдауну, для перевезення громадським транспортом працівників критичної інфраструктури будуть запроваджені електронні перепустки», — заявив чиновник.



Зараз підрозділи КМДА розробляють алгоритм впровадження цієї процедури.

Київська влада закликала керівників таких підприємств визначити потребу в перепустках та «зорієнтуватися, для кого вони будуть дійсно необхідними».

Поворозник наголосив, поки жодних списків до КМДА направляти не потрібно, і попросив дочекатися інструкцій і роз’яснень з оформлення електронних перепусток, які пізніше оприлюднять в адміністрації.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий