У Києві відбулося найгірше весілля: 400 гостей опинилися на вулиці

У Києві відбулося найгірше весілля: 400 гостей опинилися на вулиці

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який зіпсував весілля друзів – замінував ресторан




Подробиці повідомляє відділ комунікації поліції Києва.


В один з ресторанів, розташованих на вулиці Малишка, подзвонив чоловік – він повідомив, що в будівлі закладено бомбу, а вибухне вона через 10 хвилин. У цей момент в приміщенні якраз святкували весілля, були присутні 400 гостей.

На місце події приїхали представники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки і керівництво територіального управління поліції – в результаті весілля екстрено евакуювали. Передбачувано, жодних вибухонебезпечних предметів не знайшли. Пізніше вдалося встановити жартівника, тому що він дзвонив зі свого мобільного.



Копи навідалися до нього додому. «Він знаходився вдома і вживав алкогольні напої, тому пояснити чітко свої дії не зміг. За однією з версій, він дізнався про весілля друзів і вирішив просто зіпсувати їм настрій», – зазначив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

В порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України 44-річного чоловіка затримали. Відомо, що він – уродженець іншої держави, який уже має судимість за вчинення крадіжки. Останні роки жив у столиці, де працював на продовольчих ринках.

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий