У Мукачеві неподалік школи сталися розбірки з стріляниною і вибухівкою, є поранені

У Мукачеві в одному зі спальних районів сталися розбірки з стріляниною і вибухівкою. Усіх учасників інциденту затримано, одного з них госпіталізовано з кульовим пораненням, піротехніки наразі знешкоджують вибухівку, повідомляє Mukachevo.net.




Зазначається, що інцидент стався у суботу, 12 березня близько 12:00 по вулиці Молодіжна, що в мікрорайоні Пентагон неподалік 16 школи.


За попередньою інформацією, розбірки почалися між групою молодиків на авто та місцевим мешканцем. Перші були із зброєю, другий — з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізована у лікарню.

Повідомляється, що молодики затримані поліцією. Вибухівка не спрацювала. Наразі на місці подій працюють піротехніки.



Також, як зауважила керівник управління освіти Катерина Андялошій, усі учні, які наразі перебували в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) у безпеці, і перебувають під наглядом керівництва школи та вчителів.

Як повідомили у Мукачівської ЦРЛ, близько 13:00 до лікарні доставили місцевого мешканця з вогнепальним пораненням бедрової артерії.

Як передає місцеве видання, його привезли без документів. У нього вже була зупинка серця, але його реанімували. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руках.

Источник:  nv

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий