У МЗС РФ кажуть, що Джолі покликали в Україну, аби відволікти увагу від «Азовсталі»

У МЗС РФ кажуть, що Джолі покликали в Україну, аби відволікти увагу від «Азовсталі»

Речниця російського міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова сказала, що посла доброї волі ООН Анджеліну Джолі «покликали» в Україну, аби відволікти від евакуації цивільних з Маріуполя.




Джерелоtelegram-канал Захарової


Пряма мова Захарової: «Дзвонять найрозкрученішому представнику всього світу – Анджеліні Джолі. Це так легко продати обивателю: «Всесвітньо відома актриса потрапила під ракетний обстріл в Україні». Вона ж посол доброї волі, хоча ООН і поспішила відхреститися від своєї залученості до її львівських канікул. Вона ж відвідувала сирійських біженців та африканських голодуючих. Нікому з них, щоправда, легше від цього не стало. Але це нікому не цікаво. Головна мета досягнута – увага світової преси відвернена від «Азовсталі».

Такі спроби «перебити порядок денний» дуже легко зчитуються, вони наївні та примітивні. Логічний ланцюжок наступний: популярність має працювати на популізм».



Деталі: Речниця російського МЗС переконана, що світ буцімто не звертає увагу на знищення Маріуполя російськими окупантами й блокування цивільного населення в бункерах заводу «Азовсталі».

Мовляв, Росія була готова евакуювати українських громадян на свою територію. Нібито ООН і міжнародні організації, за словами Захарової, переконалися в тому, що евакуацію не можуть здійснити через Україну, а не через Росію.

Крім того, російська діячка згадала про покійного російського співака Йосипа Кобзона, який у 2002 році допоміг врятувати трьох дітей з рук терористів у театрі на Дубровці в Москві. Вона вважає, що його вчинок свідчить про «різницю менталітету між Заходом і Росією».

Захарова не надала доказів, що ООН відхрестились від Джолі, а також оминула увагою той факт, що повітряну тривогу у Львові оголошували через ракетну атаку російської армії, а не просто так.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий