У полон ЗСУ здалися 22 танкісти з елітної дивізії армії Путіна. Відео

У полон ЗСУ здалися 22 танкісти з елітної дивізії армії Путіна. Відео

У полон Збройним силам України здалися відразу 22 танкісти зі складу 2-ї гвардійської Таманської танкової дивізії на чолі із заступником командира 1-го танкового полку з озброєння та з командиром танкового батальйону цього ж полку. Це вважається одна з «елітних» бойових частин країни-агресора.




Один із окупантів розповів, що танкова дивізія вторглася до нас у країну через Сумську область. Про це у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


За словами Бутусова, саме ця бойова частина завжди присутня на будь-якому параді та показусі в Росії і намагається уособлювати «потужність» російської армії. Окупанти вирішили самостійно здатися у полон після ефективних контратак української армії.

«Приголомшлива і дуже показова історія. У полон українцям здалися відразу 22 танкісти зі складу 2-ї гвардійської Таманської танкової дивізії на чолі із заступником командира 1-го танкового полку з озброєння та з командиром танкового батальйону цього ж полку. Це одна з елітних бойових частин РФ, яка завжди присутня на будь-якому параді та показусі, уособлюють міць російської армії. Проте навіть Таманська дивізія кидає десятки одиниць бойової техніки і масово здається в полон після ефективних контратак української армії», – написав Бутусов.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий