У Путіна є особливий план щодо Гіркіна – Карін

У Путіна є особливий план щодо Гіркіна – Карін

Військовий експерт та головний редактор сайту «Інформаційний опір» Юрій Карін в інтерв’ю журналістам «Обозревателя» заявив, що російська влада зберегла життя колишньому ватажкові так званої «ДНР» Ігорю Гіркіну (Стрєлкову), оскільки його головна роль ще не зіграна, у тому числі, і в Україні. Про це інформує replyua.net.




«У Стрєлкова з’явилася можливість без перешкод висловлювати свою думку, та ще й прожити довге життя. І він вже встиг увійти у смак та почав спів ставляти самого себе з керівником цієї ненормальної країни», — підкреслив Карін. За його словами, певна частина населення окупованих територій Донбасу, яку не цікавлять ідеї «руського міра», все ще перебуває під його впливом. Особливо це стосується тих, у кого не було відібрано майно чи не загинули родичі під час війни. «Подібно старим комуністам, за часів Стрєлкова вони відстоювали ідею. Через це, вірогідно, його роль ще не до кінця відіграна. Крім цього, ще дадуть про себе знати його певні протиріччя з Кремлем», — вважає експерт.


Раніше сам Стрєлков під час розмови з представниками ЗМІ заявив, що до складу угрупування проросійських бойовиків входять найманці, а не так звані «ополченці».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий