У соціальних мережах активно обговорюють думку Геннадія Москаля про трагедію в Княжичах і не дуже з ним згодні

У соціальних мережах активно обговорюють думку Геннадія Москаля про трагедію в Княжичах і не дуже з ним згодні

Соціальні мережі активно обговорюють висловлену на сторінці в Фейсбуці думку Геннадія Москаля про те, що трагедія в Княжичах, де в результаті перестрілки між правоохоронцями загинули шестеро людей, сталася через непрофесійні дії реформаторів, яких він звинуватив у тому, що поліція діяла непідготовлено і неправильно .




«Єдиний керівний центр МВС зруйнований, професіоналів, які мали величезний досвід оперативної роботи, вигнали, бо вони не пройшли так звану атестацію, а на їх місце набрали недосвідчених людей, які не можуть професійно спланувати спецоперацію і кидають під кулі своїх підлеглих.


І знаєте, що найсумніше? Що «реформатори», які розвалили професійне ядро міліції (яка б вона не була, але таких випадків за всю її історію не було!), Пішли з посад, а деякі навіть втекли з України. А ми зараз маємо наслідки їх роботи! «- Написав Геннадій Москаль.

Користувачі мереж відреагували досить гостро, задавши «співробітнику органів внутрішніх справ з 37-річним досвідом» резонне питання: а де, в такому випадку, відповідальність керівника МВС, який, власне, і керував «реформаторами»? І назвали приклади того, що аж ніяк не непідготовлені правоохоронці діяли, а як раз ті, які і до реформи працювали в системі МВС, тобто, були цілком собі «професіоналами».



«Кримінальна розвідка, ДСО та бійці КОРДу не проходили публічну атестацію. Я писала про це докладно, — відреагувала журналіст Ольга Худецька. — Також в кримінальну розвідку, ДСО та КОРД не було ніякого набору з вулиці молодих-цивільних.

У Княжичах працювали старі-добрі «професіонали», з числа старожилів системи МВС, а не якісь міфічні молоді-недосвідчені «, — підкреслила Худецька.

Ще буде здійснюватися детальне розслідування події. Але перекладати на плечі тих, хто вже пішов, відповідальність за те, що відбувається сьогодні — якось не відповідає честі мундира, вважають користувачі соцмереж.

Источник: infokava

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий