У списках яких партій шукати вінницьких регіоналів? (СПИСКИ КАНДИДАТІВ)

У списках різних політичних партій можна відшукати відомих вінницьких політиків, які свого часу були активними регіоналами, а тепер намагаються потрапити до Вінницької обласної ради під іншими знаменами. Найбільше таких у списках «Нашого краю» та «Опозиційного блоку».




Про те, що «Опозиційний блок» є фактично правонаступником Партії регіонів ні для кого не було секретом. Саме у списках цієї політичної сили мала б бути найбільша кількість екс-регіоналів. Однак у списку до Авнницької облради їх є лише шестеро із 73-х.


Найбільш відомі з них — сам лідер партійної організації, він же й очолює список, депутат обласної ради 6 скликання Сергій Чорноокий та лідер фракції ПР у обласній раді, колишня головний лікар обласної дитячої лікарні Тетяна Антонець. Не дивно цих людей бачити у виборчому списку разом, адже саме пан Чорноокий свого часу відстоював Антонець у її боротьбі за посаду головного лікаря.

Ще одним відомим «опоблоківцем» є, як не дивно, представник діючої влади, -начальник відділу соціальної підтримки постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи департаменту соціальної політики облдержадміністрації Юрій Яремчук. Окрім того, що пан Яремчук відомий своїм «регіональним» минулим, він ще й прославився скандалами в обласній раді.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Отже, найбільше екс-регіоналів до своїх списків включила політична партія «Наш край». Із 56 претендентів на мандати депутатів обласної ради — 10 колишніх регіоналів, а це фактично кожен 5-й. Очолює список кандидатів від цієї політичної сили, депутат облради 6 скликання Сергій Смотрич, який свого часу входив до керівних структур ПР у Вінниці.

До облради із членськими квитками на руках від «Нашого краю» йдуть Смотрич та ще один його колега Віктор Сандул з Оратівського району. Усі решта кандидатів  — позапартійні.

Також у списку «Нашого краю» можна знайти декількох колишніх очільників райдержадміністрацій області, які керували в часи президентства Віктора Януковича.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

i-vin

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий