Україна бунтує: трагедія з 5-річним малюком — це вже край

Україна бунтує: трагедія з 5-річним малюком — це вже край

Після новини про смерть 5-річного Кирила Тлявова від рук переяславських поліцейських, українці масово почали виходити  на акції, націлені проти правоохоронної системи. Так, повідомляється, що 4 червня в 19:00 по всіх містах України відбулися подібні мітинги під назвою «Безкарність вбиває», інформує Стіна.




«Початок літа очорнило життя однієї сім’ї з Переяслав-Хмельницька, де хлопчик Кирило Тлявов отримав вогнепальне поранення в голову від рук п’яних поліцейських. За декылька днів дитина померла. Це стало поштовхом для масових протестів в Україні. 3 червня відбулася акція під будівлею МВС в Києві. Обурені протестувальники хотіли дати зрозуміти органам, що справу про загибель хлопчика зам’яти не вдасться. Активісти принесли м’які іграшки, свічки, а на асфальті написали «Вбивці». Вранці 4 червня цей напис залили шаром асфальту»


Активісти закликають людей не бути байдужими і виходити на акції.

«Це про Індила, Врадіївку і Катю Гандзюк. Це про те, що непокаране зло зростає. Це про те, що поліцейські можуть вбити дитину і їм нічого не буде. Це про відсутність якої-небудь політичної відповідальності у керівництва відомства та країни. Це про наше з вами виживання», — заявив активіст Роман Синіцин.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий