Україна і США підписали угоду про стратегічне партнерство в обороні: деталі, фото та відео

Україна і США підписали угоду про стратегічне партнерство в обороні: деталі, фото та відео

Президент України Володимир Зеленський 31 серпня зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Між країнами було підписано угоду про стратегічне партнерство в сфері оборони.




Зі свого боку Ллойд запевнив України в підтримці територіальної цілісності. Також він закликав Росію припинити свою агресію (щоб подивитися фото і відео, доскрольте сторінку до кінця).


Зеленський прибув на зустріч із міністром оборони США.

Український президент назвав документ новим етапом в оборонну співпрацю. «Для нас підтримка територіальної цілісності, отримання членства в НАТО і спільної протидію російської агресії дуже важливі», – написав він в Twitter за підсумками переговорів.

Відзначимо, під час зустрічі Ллойд підкреслив, що підтримка США територіальної цілісності України та її прагнення в НАТО залишається непохитною. Він також знову закликав Росію припинити окупацію Криму і покласти край агресії на Донбасі.


Водночас перед зустріччю з главою Пентагону в адміністрації Байдена пообіцяли виділити Україні 60 мільйонів доларів, пише АР.



Кошти вирішили надати через збільшення російської активності біля кордонів України і обстрілів та порушень режиму припинення вогню на Донбасі з боку збройних формувань РФ.

 
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий