Українці пропонують зробити долар національною валютою

Українці пропонують зробити долар національною валютою

“У зв’язку з нестабільністю національної валюти України, просимо провести грошову реформу замінивши національну валюту України гривню на більш стабільну – долар США”, – написав у своєму зверненні до Зеленському Сергій Андрощук.




При переході країни на нову валюту автор петиції акцентує увагу на необхідності проведення перерахунку цін, тарифів, окладів заробітної плати, стипендій, пенсій, коштів на рахунках підприємств, установ і організацій, а також вкладів громадян, – пише Бізнес Компаньйон.


null
 Відповідно до закону “Про звернення громадян”, щоб бути розглянутою, електронна петиція, адресована президенту, парламенту або уряду, повинна набрати не менше 25 тис. Підписів громадян протягом не більше 3 місяців з дня її публікації.

У петиції забороняються заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганда війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, заклики до вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий