Українська снайперка про окупантів: «Фашисти і ті не були такими підлими»

Українська снайперка про окупантів: «Фашисти і ті не були такими підлими»

Свободу рідної країни захищають не лише хлопці, а й дівчата




Українська снайперка з позивним «Угольок» переконана, що навіть нацистська Німеччина не демонструвала подібної жорстокості, яка зараз йде від російських окупантів. Армії країни-агресора дівчина протистоїть ще з 2017 року, тож знає, про що говорить.


Ближче з позицією військовослужбовиці та нею самої українців познайомили у пресслужбі Сухопутних військ ЗСУ.

За словами дівчини, російські військовослужбовці не можуть вважатися людьми через всі звірства, які зараз роблять. Тому вона має лише одну пораду до своїх сестер і братів по зброї — «мочити ворога».



"Угольок" позує зі своєю подругою-гвинтівкою
«Угольок» позує зі своєю подругою-гвинтівкою

«Фашисти — і ті не були такими підлими, як ці орки, — запевняє «Угольок». — Ми обов’язково переможемо. Особисто я стоятиму до останнього!»

Також військовослужбовиця щиро рада, що багато українців прозріли щодо Росії та розуміють, яким агресором є жителі сусідньої країни.

Такий погляд не віщує нічого доброго ворогові
Такий погляд не віщує нічого доброго ворогові

Зазначимо, що дівчина проходить службу у 35-й окремій бригаді морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського. В армію пішла за молодшим братом, адже хотіла, щоб він нею пишався. Повідомляється, що іноді снайперці доводилося виконувати бойові завдання у зоні ООС.

Дівчина збирається перемогти ворога
Дівчина збирається перемогти ворога

У січні 2022 року «Угольок» вирішило зробити перерву у військовій кар’єрі — у неї закінчився контракт. Проте війна, що розпочалася 24 лютого, вирішила все інакше. Наразі військовослужбовиця знову в строю і не збирається відступати зі своєї землі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий