Узбекістанці красиво опустили Собчак і Навального

Узбекістанці красиво опустили Собчак і Навального

Жителі Узбекистану відповіли на слова Навального і Собчак про Пушкіна масштабним флешмобом

Олексій Навальний в ефірі російського «Дождя» в інтерв’ю Ксенії Собчак заявив, що в Узбекистані ніхто не знає, хто такий Пушкін.




Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на цей вислів і навіть організували своєрідний флешмоб.


В Узбекистані почали знімати відеоролики з відповіддю Навальному, герої яких —  діти та дорослі, декламують вірші та фрагменти казок російського поета.

Один з учасників флешмобу повідомив Навальному, що в столиці Узбекистану є вулиця Пушкіна, площа імені поета, пам’ятник йому, а також станція метро, названа на його честь.



Собчак і Навального назвали невігласами оскільки вони нічого не знають про Казахстан. Їх навіть запросили в країну, щоб оцінити рівень освіченості населення та збагатити свій духовний світ.

«Приїздіть, погостіть, подивіться, як живуть люди, подивіться на нашу культуру. Трошки збагатіть свій духовний світ. Не показуйте себе такими невігласами, говорячи про те, що в Узбекистані ніхто не знає Пушкіна. Ми знаємо і Пушкіна і Блока і Єсеніна, і Маяковського, і Лермонтова, і Грибоєдова, ми знаємо всіх… А от ви не знаєте про нас нічого. Нічого ви не знаєте про нас, ви це довели своїм діалогом», — говорить один з авторів відеороликів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий