В Антарктиді знайшли секретний бункер Гітлера (ВІДЕО)

В Антарктиді знайшли секретний бункер Гітлера (ВІДЕО)

Відомий уфолог Валентин Дегтярьов знайшов на території Антарктиди об’єкт, який схожий на вхід в бункер. Дегтярьов впевнений, що даний об’єкт ніщо інше, як секретна база нацистів, створена за часів Другої світової війни, коли при владі перебував Гітлер.




Уфолог розповів, що таємна база розташовується в центрі гори, розміщеної на Землі Королеви Мод, яка знаходиться на атлантичному узбережжі континенту. За словами Дегтярьова, розміри об’єкта становлять 60 на 20 метрів, і такі габарити зовсім не характерні для даної галузі, інформує еizvestia.com.


Точну інформацію про природу виявленого уфологом явища зможуть встановити тільки полярники, які прибули на місце.

Експерт упевнений, що розгадкою є вишукування нацистів. Гітлер ще в 1930-х роках минулого століття віддав наказ про дослідження Антарктиди, для чого на континент були спрямовані найбільші підводні човни і тисячі полонених концентраційних таборів.



За словами Дегтярьова, остання експедиція була проведена незадовго до поразки Третього Рейху – в той час зникли відразу кілька нацистських лідерів. Дослідник також навів координати виявленого об’єкту на Google Maps, щоб всі бажаючі могли побачити передбачуваний бункер на мапі: 71 ° 58’35.90 “S, 8 ° 50’57.34” E.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий