В Москві відреагували на план депутата Артеменка

В Москві відреагували на план депутата Артеменка

В Кремлі відреагували на неофіційний план стабілізації ситуації на сході України, який було створено за сприяння народного депутата Андрія Артеменка, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.




Речник президента Російської Федерації Дмитро Пєсков зазначив, що Москва не чула про жоден план, інформація про який поширилась в ЗМІ. За словами Кремля, вирішення українського питання можливе виключно на основі Мінських домовленостей. Також Пєсков зауважив, що Росія не сприймає ніяких пропозицій про оренду Кримського півострова, заявляючи, що «свою територію в оренду брати не потрібно».


Нагадаємо, раніше в американському виданні The New York Times була опублікована інформація, що українським депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка Андрієм Артеменком було запропоновано екс-раднику президента Трампа Майклу Флінну план стабілізації на Донбасі. Крім того, зазначалось, що цей план був погоджений з наближеними до Путіна посадовцями. Документом передбачалося, що російські війська покинуть українські території взамін на проведення в Україні референдуму щодо питання передачі Криму в оренду РФ на 50-100 років. Українська сторона обурилася такими пропозиціями. Також Олег Ляшко підкреслив, що він не підтримує колегу по фракції і таке рішення Артеменка буде обговорено на найближчому засіданні радикалівців.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий