В Україні похолодає до +3, йтимуть дощі: прогноз погоди на початок тижня

В Україні похолодає до +3, йтимуть дощі: прогноз погоди на початок тижня

На початку наступного тижня температура повітря в Україні знизиться, стовпчик термометрів вночі опуститься до +3 градусів. До того ж частину країни знову накриють грозові дощі.




Про це йдеться в прогнозі на сайті Укргідрометцентру. У понеділок, 20 вересня, опади очікуються в Луцьку, Львові, Вінниці, Тернополі, Донецьку, Полтаві, Запоріжжі та Сімферополі.


У західних, центральних і північних областях буде 8-14 градусів. На сході і півдні – 15-19 градусів. У Києві – 10-12 тепла.

Прогноз погоди на 20 вересня

У вівторок, 21 вересня, на заході, півночі та в центрі – 8-12 градусів. Впаде температура і на сході, і півдні, там – 9-15 тепла. У столиці очікується близько 8-10 градусів. Дощі прогнозують у Києві, Чернігові, Сумах, Харкові, Луганську, Донецьку, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Одесі, Житомирі та Сімферополі.



Прогноз погоди на 21 вересня
 

У середу, 22 вересня, температура впаде ще нижче. У більшості центральних областей (і в Києві), на заході та півночі очікується 6-9 градусів, на сході і півдні – 10-13 градусів. Дощі пройдуть у Києві, Чернігові, Сумах, Чернівцях, Івано-Франківську, Ужгороді, Львові та Житомирі.

Прогноз погоди на 22 вересня
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий