В Ужгороді злодій у медлабораторії забрав пожертви для хворої дитини: карма наздогнала миттєво

В Ужгороді злодій у медлабораторії забрав пожертви для хворої дитини: карма наздогнала миттєво

В Ужгороді злодій забрався в медичну лабораторію з метою поживи, але в підсумку не зміг вибратися із закритої будівлі, і сам подзвонив до поліції, звернувшись за допомогою.




Про інцидент передали в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області в Facebook.


Правоохоронці з іронією охрестили зловмисника «ілюзіоністом Гаррі Гудіні по-ужгородськи».

Як з’ясувалося, хлопець вдень пробрався в медлабораторії в туалет і очікував, поки всі працівники розійдуться по домівках, а сам він зможе «залишитися наодинці з касою».



«Після закриття медлабораторії хлопець вийшов з підпілля і відправився зламувати двері бухгалтерії, забравши 7500 грн. Вже на виході хлопець помітив ящик з пожертвувань важкохворої дитини і забрав всі кошти», — йдеться в публікації.

Далі історія стала набирати обертів — перед зловмисником постало нове завдання: «Як вийти з награбованим добром?»

«Хлопець довго намагався вибратися із приміщення і помітив на дверях наліпку «Об’єкт під охороною» поліції охорони і вирішив зателефонувати за вказаним номером, щоб його звільнили», — розповіли правоохоронці.

Для з’ясування всіх обставин була викликана слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Злодюжку затримали.

В Ужгороді злодій у медлабораторії забрав пожертви для хворої дитини: карма наздогнала миттєвоВ Ужгороді злодій у медлабораторії забрав пожертви для хворої дитини: карма наздогнала миттєвоВ Ужгороді злодій у медлабораторії забрав пожертви для хворої дитини: карма наздогнала миттєво

В Ужгороді затримали злодія, який «застряг» у медлабораторії на місці злочину (фото: facebook.com/guard.np.Zakarpattia)​_

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий