Вагітна Катя Осадча виходить заміж: провокаційні фото

Вагітна Катя Осадча виходить заміж: провокаційні фото

Катя Осадча продовжує потроху відкривати таємницю про її вагітність і нового обранця. Так, популярна телезірка вперше продемонструвала свою обручку в перші години новорічної ночі після бою курантів.


Вже в новому 2017-го року Катя Осадча опублікувала в своєму Instagram фотографію, на якій помітно вишукану обручку, що прикрашає її безіменний палець.

Screenshot_15



Разом з тим, Осадча обіцяла під час новорічної програми «Світське життя. Новорічний карнавал», де вона виступає в ролі ведучої, розповісти про батька її другої дитини.

Картинки по запросу осадча и горбунов роман

Але цього так і не відбулося, незважаючи на те, що дитина вже зовсім скоро з’явиться на світ. Але замість цього, співачка Тіна Кароль вперше публічно привітала ведучу «Карнавалу» з другою вагітністю.

 

Раніше, напередодні новорічних свят, Катя Осадча та Юрій Горбунов майже підтвердили чутки про свої близькі стосунки. Знаменитості практично одночасно опублікували фото спільної прикрашеної новорічної ялинки вдома.

Картинки по запросу юрий горбунов инстаграм

Фотографія вбраної ялинки від Каті Осадчої:

Screenshot_16 

Фотографія тієї ж ялинки на сторінці Юрія Горбунова:

 Screenshot_17

Нагадаємо, що ще в квітні 2016 року телеведуча заперечувала розмови про заміжжя з Юрієм Горбуновим. Через деякий час на безіменному пальці Горбунова журналісти помітили обручку. І незадовго після цього, стало відомо про вагітність телеведучої.

Похожее изображение

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий