Ваше взуття може розповісти про вас дуже багато: цікавий психотест

Наприклад, якщо тлумачити взуття мовою психологів, то високий каблук та «шпильки» носять жінки, які «не хочуть твердо стояли на землі», ні в прямому, ні в переносному сенсі. Це фантазерки та мрійниці. Тобто жінка бажає бути залежною від коханого та потребує, аби її носили на руках.
na-vysote-uchimsya-hodit-na-kablukah
Зручні кросівки чи кеди носять експресивні, незалежні та нетерплячі люди. Хоча любительки спортивного взуття і знаходяться в пошуках свого «я», вони консервативні і не люблять змін.
ab05f3239076e6873100d7c2f0b13597
Акуратні балетки говорять про те, що перед вами уважна і великодушна особа. Такі жінки, як правило, дуже люблять дітей, тварин і романтику. У чоловічій половині людства викликають інстинкт «захисника», потребують у ласці та увазі.
11217-05
Вічно модні човники. Прихильниці такого взуття надзвичайно креативні та непостійні. Біда таких жінок, що вони дуже швидко чимось захоплюються, починають щось робити, а потім так само несподівано зупиняються та починають, щось нове. Недочитаних книг, незакінчених курсів, незавершених ремонтів у їхньому житті може назбиратися безліч! Але володіють витонченим смаком, що не кожній красуні притаманний!


tufl-na-vipuskniy-2015-foto-na-pdborah-platform-bez-kabluka-tufl-na-vipuskniy_168

Взуття на платформі. Такі моделі обирають емансиповані і волелюбні дами. Впевненість в собі, впертість і прямолінійність — невід’ємні риси їхнього характеру. Практичні натури.
71036-7d23a035debcb2a31c8daf031e0544db
Танкетки. Жінка, якій до душі таке взуття, часто сумнівається в своїх силах, але це не заважає їй бути легкоюі приємною у спілкуванні. У чомусь вона непередбачувана, в чомусь — загадкова, але завжди цікава.
feed_tanketka7
Взуття на високих підборах носять панянки, які люблять жити на широку ногу, які завжди там, де веселощі і вечірки. Їм подобається бути в центрі уваги. І чим тонше каблук, тим це бажання сильніше.
tufl-na-vipuskniy-2015-foto-na-pdborah-platform-bez-kabluka-tufl-na-vipuskniy_259
Високі чоботи вибирають невпевнені дівчата, які звикли приховувати свої почуття. За зовнішньою войовничістю, розкутістю і зібраністю вони ховають сором’язливість і крайню чутливість.
Женские-Зимние-замшевые-сапоги-Ботфорты-на-каблуке-SK102SK-ФОТО-КУПИТЬ-ОНЛАЙН1
Шанувальниці напівчобітків — рідкісні оптимістки, які, як правило, не замислюються про майбутнє і не обтяжують себе минулим, всі їхні проблеми зазвичай вирішуються самі собою. В особистих стосунках такі панянки легковажні: віддають перевагу коротким романам, уникають стабільних відносин.



11957320795204e5248ec595.86247838_articles_slide_big

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий