Вчені з США розробили штучний пеніс

Вчені з США розробили штучний пеніс

Вчені з США розробили штучний пеніс, який активізується за допомогою термічного впливу. Даний «протез» допоможе людям з останньою стадією еректильної дисфункції.




По всьму світу багато чоловіків страждають еректильною дисфункцією, із-за чого повноцінне статеве життя просто неможливе. Медичні працівники використовують для лікування різні таблетки, але вони не завжди допомагають, а також мають ряд протипоказань і побічних ефектів. Вирішити ситуацію допомогли вчені з університету Вісконсіна, які розробили універсальний «протез». Він підійде абсолютно будь-якому чоловікові. Принцип роботи штучного пеніса полягає в особливій термічнійстимуляції приживленої спіралі зі сплаву нікелю і титану. Таким чином розігріті елементи стимулюють приплив крові і статевий орган чоловіка демонструє цілком здорову ерекцію. Після охолодження, пеніс безперешкодно повертається в стан спокою. Слід зазначити, що управління відбувається дистанційно, а сам нагрівальний елемент розташований в промежині.


Даний вид протезування є не зовсім стандартним, так як позбавлений різних побічних ефектів і зберігає абсолютно всю чутливість. Подібний метод вчені планують перевірити спочатку на тваринах, а після можливо перейти до імплантації імплантатів людині. Таким чином мільйони чоловіків по всьому світу можуть вже в найближчі два роки отримати реальну можливість повернути повноцінне статеве життя з усіма його барвами і відчуттями.

Источник:  uagolos



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий