Ветеран АТО просить Порошенка прокоментувати блокаду Донбасу

Ветеран АТО просить Порошенка прокоментувати блокаду Донбасу

Ветеран АТО Анатолій Виногородський, який є одним з ініціаторів блокування торгівлі Києва з проросійськими бойовиками, звернувся до українського президента Петра Порошенка, аби той сказав, що думає про енергетичну блокаду Донбасу, передає replyua.net.




Він зазначив, що активісти не мають наміру припиняти блокаду до тих пір, поки влада повністю не виконає всі вимоги. У зв’язку з цим Виногородський вважає, що український лідер мав би висловиться, чому по сьогоднішній день вітчизняні електростанції залежні від марки вугілля, яке видобувають на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Сере інших вимог учасників блокади до української влади – проведення націоналізації тих підприємств, які наразі належать олігарху Рінату Ахметову. На переконання Виногородського, потрібно буде діяти таким чином після того, як в регіонах країни почнуться віялові відключення електроенергії.


«Наші вимоги полягають у необхідності прийняти закон щодо окупованих територій та звільнення всіх полонених, котрі продовжують перебувати в заручниках у терористів», — оголосив учасник блокади деякі вимоги до українських політиків. При цьому Виногородський впевнений, що слова очільника Кабміну Володимира Гройсмана щодо надзвичайного стану в енергосистемі не відповідають дійсності.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий