Ветерани АТО – це дійсно кошмар режиму!

Ветерани АТО – це дійсно кошмар режиму!

Переглянула сьогоднішнє вечірнє відео Семенченка (воно на сторінці Штабу, звідти я його поширила сюди, попередній допис) і бачу: ветерани вибрали дуже влучну стратегію.
Проти такої стратегії режим дійсно безсилий: вони його висміюють, тролять (якщо ви дивилися попередні відео. то знаєте, про що я).
Вони переможуть.




Режим вже розпсихувався, робить помилку за помилкою, всі виступи спікерів режиму провальні.
Хто б зараз зняв рейтинг Порошенка, там либонь нуль повний, і ті 2% свої втратив, мабуть. Такі самі нульові рейтинги напевно і в його прислужників, довіра до його ланцюгових політологів. напевно. впала взагалі під плінтус.
І головне, ветерани — це дійсно кошмар режиму!


Це його нічна примара про «добровольці прийдуть — порядок наведуть», це саме те, чому Порошенко варив добровольців у котлах, спускав у саме пекло погано озброєних, не годував, вдягав так, щоб вони задубіли на морозі та зварилися на сонці, коротше, за клептократами прийшло те, чого вони боялися найбільше.

Саме тому вони не можуть і пальцем торкнутися ані маленького депутата Семенченка, хоча обзивають його останніми словами, ані розігнати дуже маленький, незіставний по чисельності з Майданом загін блокувальників.
Владу Порошенка паралізувало зі страху.
А ветерани з них просто сміються.



Катерина БЕРЛІЗОВА

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий