Вибори в США: Трамп вирвав більшість голосів на перших трьох дільницях

Вибори в США: Трамп вирвав більшість голосів на перших трьох дільницях

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп на трьох дільницях у штаті Нью-Гемпшир набрав більше голосів, ніж його суперниця від Демократичної партії Хілларі Клінтон.




Про це повідомляє сайт телеканалу ABC News.


Зазначається, що кілька десятків виборців скористалися можливістю проголосувати опівночі у штаті Нью-Гемпшир, розпочавши Виборчий день 2016 у одному із ключових штатів, де вирішуватиметься доля президентських перегонів.

На трьох дільницях виборці могли проголосувати опівночі. Результати були оголошені одразу ж за кілька хвилин. Зокрема, з 64 бюлетенів 32 були на користь Трампа, 25 — на користь Клінтон, і ще три — на користь кандидата від Лібертаріанської партії Ґері Джонсона.



Також виборці вписали в бюлетенях двічі ім’я сенатора від Демократичної партії Берні Сандерса, по одному разу — ім’я республіканського губернатора штату Огайо Джона Кейсіка та кандидата у президенти від республіканців у 2012 році Мітта Ромні.

За даними телеканалу CNN, виборчі дільниці по всій країні почнуть відкриватися о 6 ранку за місцевим часом (15:00 за Києвом).

На сайті телеканалу сказано, що головна боротьба за перемогу на виборах відбуватиметься у штатах Арізона, Колорадо, Флорида, Джорджія, Айова, Мічиган, Невада, Нью-Гемпшир, Північна Кароліна, Огайо, Пенсильванія, Юта, Вірджинія та Вісконсін.

Источник: УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий