Відмова від НАТО, визнання Криму російським та демілітаризація: Путін висунув Україні нездійсненні вимоги

Відмова від НАТО, визнання Криму російським та демілітаризація: Путін висунув Україні нездійсненні вимоги

Президент Росії Володимир Путін висунув Україні низку вимог, які неможливо виконати. Серед них: відмова від вступу до НАТО, визнання окупованого Криму російським та демілітаризація.




Про це він заявив на пресконференції 22 лютого. За словами президента країни-агресора, все перераховане нібито сприятиме тому, щоб «ситуація вважалася врегульованою в довгостроковій перспективі».


Визнання Криму

Перше, що, за його словами, потрібно зробити всім, – визнати «волевиявлення» людей, які проживають у Севастополі та Криму. Тобто визнати окупований Крим російським.



«Чим воно гірше, від того, що сталося в Косові? Нічим. Просто там рішення було ухвалено парламентом, а тут – на народному референдумі. Ніхто під дулом автомата чи під багнетами не міг людей зігнати на виборчі дільниці. Вони прийшли добровільно і вирішили возз’єднатися» з Росією, і треба поважати це рішення. Ті країни, які називають себе демократичними і це заперечують, повинні зрештою визнати – це найвища форма демократії – референдум», – сказав президент РФ.

Відмова від НАТО

Друге – необхідно реалізувати ідею нейтралітету. Йдеться про невступ України до НАТО.

Питання щодо Донбасу

Третє – вирішити проблему Донбасу та реалізувати Мінські угоди. Але це, за словами Путіна, втратило актуальність.

Припинення поставок озброєння

Четверте – демілітаризація сьогоднішньої України.

«Все, що було сказано вище, можна перегорнути. Якщо наші так звані партнери накачуватимуть сьогоднішню київську владу сучасними видами зброї», – підкреслив Путін.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий