Відома співачка з українським корінням хоче представляти Росію на «Євробаченні-2017»

Так, на своїй сторінці в Інстаграм заслужена артистка Росії, співачка з українським корінням Наташа Корольова опублікувала несподівану заяву та прокоментувала враження від цьогорічного «Євробачення» та переможців, про це пише «bdzhola»
66701_0


Наташа Корольова, якій приписували розлучення з Сергієм Глушко, привітала як Джамалу з перемогою, так і Сергія Лазарєва з гідним виступом і закликала всіх ставитися один до одного без агресії:

Друзі, я хочу сказати всім нам, у мистецтва немає кордонів, немає ворожнечі і не може бути агресивного протистояння! В цьому році Євробачення подарувало світові багато сильних виконавців і пісень. У мене в фаворитах були Вірменія, Австралія, Австрія, Грузія, Україна і, звичайно, Росія! Дуже гідний номер представив Сергій Лазарєв на чолі з Філіпом Кіркоровим, але переможців не судять! Вітаємо Росію з перемогою в голосуванні телеглядачів і Джамалу з перемогою в самому значущому музичному конкурсі!

66701_189349



До цього вона додала, що мріяла б стати представницею Росії на конкурсі у наступному році:

Ех, була б я років на десять молодше … як я була б щаслива виступити на конкурсі Євробачення в Україні, щоб, будучи корінною українкою, представляти Росію для відродження тисячолітньої дружби і любові між нашими братніми народами!

Аби підкреслити свою прихильність до «братських народів», Корольова написала це звернення російською та українською мовами.

66701_189350

Зрозуміло, що після цього посипалися коментарі від користувачів мережі: хтось засуджував уродженку Києва, бо вона бажає виступати за Росію, хтось захищав її, дехто продовжував суперечки з приводу Джамали та її перемоги. 

12748474_100760400316511_950829607_n

Також нагадаємо, що з перемогою в Євробаченні 2016 Джамалу привітав Джастін Тімберлейк і Джоан Роулінг.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий