Відомий спортсмен помер безглуздою смертю (фото)

Відомий спортсмен помер безглуздою смертю (фото)

Відомий спортсмен помер безглуздою смертю




Як повідомляють американські ЗМІ, бодібілдер Даллас Маккарвер помер, вдавившись їжею.


Його тіло знайшов знайомий, який зайшов до нього в гості. Він намагався надати йому першу допомогу і зробив штучне дихання, але не зумів врятувати Маккарвера.

У березні культурист знепритомнів під час змагань. Причиною непритомності, імовірно, була гіпоглікемія. Знайомі спортсмена вважають, що ситуація повторилася – бодібілдер знепритомнів і подавився.



Даллас Маккарвер народився в 1991 році. Тренування з «залізом» Даллас почав ще, будучи в середній школі, тоді він виступав за футбольну команду і для того, щоб поліпшити свої фізичні показники спортсмен регулярно відвідував тренажерний зал. Через деякий час бодібілдинг став справжньою пристрастю молодого хлопця і для того, щоб більше часу приділяти «залізного» спорту він вирішив відмовитися від футболу.

Помітивши неймовірний прогрес, Маккарвер прийняв рішення перевірити свої можливості на чемпіонаті з бодібілдінгу «NPC Hub City Fitness Quest 2011», на якому виступив у віці 20-и років і завоював перше місце серед юніорів у категорії «Важкий вага». У цьому ж році він змагався на шоу «NPC Battle at the River 2011», де виграв в номінації «Важкий вага» і отримав звання абсолютного чемпіона.

Джерело: TMZ

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий