Військкомат шукає військовозобов’язаних, які «втекли» від повісток.

Вінницьким обласним військовим комісаріатом організовано роботу щодо проведення на території області розшукових заходів військовозобов’язаних, які ухилилися від мобілізації за результатами попередніх черг часткової мобілізації.




Про це йдеться в повідомленні Вінницького ОВК.


На даний час до розшукових заходів залучено максимально можливий ресурс військових комісаріатів, забезпечено координацію та організацію взаємодії з правоохоронними органами області.

Обласним військовим комісаріатом направлено до УМВС у Вінницькій області списки військовозобов’язаних, які підлягають розшуку, затриманню та доставці до військових комісаріатів. Також міліцію просять перевірити, чи є особи, що ухилились від мобілізації серед кандидатів у нову патрульну поліцію. Адже громадяни, які в ході особливого періоду виявили легкодухість та не стали на захист нашої держави, а хочуть вступити до лав поліції, лише негативно в подальшому впливатимуть на її імідж.



«Керівництво Вінницького обласного військового комісаріату в черговий раз звертається до громадян нашої області, які стали на шлях порушення вимог законодавства України, прибути до військових комісаріатів для уточнення військово-облікових даних та не бути в подальшому притягнутими до адміністративної та кримінальної відповідальності», — зазначено в повідомленні.

 

vinnitsa.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий