Включає дурника: прес-конференція Януковича стала посміховиськом в мережі

Включає дурника: прес-конференція Януковича стала посміховиськом в мережі

У соціальних мережах активно коментують прес-конференцію Віктора Януковича в Москві




 Користувачі мережі відзначали, що біглий президент знову розповідає про державний переворот в Україні. Також Янукович заявляв, що має намір відновлювати економіку України, що стало причиною жартів і знущанням над екс-президентом.

«Янукович проти корупції. Це крутіше ніж бджоли проти меду», «Я так зрозумів Янукович почав передвиборчу компанію в Україні. З переглянутого підспудно можна зробити такий висновок», «Вони з Путіним змагаються в градаціях брехні. Ще один “правдоруб” всіх часів», «Янукович почав прес-конференцію словами: “Моєю головною метою була побудова благополучної і успішної України …” Який цинізм! При ньому процвітала буйним цвітом корупція, була розвалена армія і державні структури нашпиговані ФСБшниками, які готували злити Україну РФ», – обурювалися в мережі.


У коментарях відзначали, що Янукович уникав прямих відповідей, постійно повторюючи про «державний переворот і незаконну владу».



«Янукович періодично “включає дурника”, відповідаючи на конкретні і прямі запитання і намагається відбуватися жартами», «Я дивлюся Янукович впевненість придбав. Став знову губки бантиком складати як за часів свого правління. Хто йому вселив що його пресухи мають хоч якесь значення для України? Він злочинець за фактом заклику окупаційних військ в Україну. Все інше вже лірика», – писали в мережі.

Також деякі висміяли його зовнішній вигляд, зазначивши що Янукович поставив собі нові зуби.

«Янукович зуби нові вставив. Тепер рот погано закривається. А якщо закривається, то виходить дакфейс», – сміялися в мережі.

     

Відзначимо, що раніше Віктор Янукович озвучив причини війни на Донбасі. На його думку, причиною «громадянської війни» на Донбасі стала Революція Гідності.

“Моєю головною метою завжди було будувати благополучну, успішну Україну. Організатори Майдану внесли в неї розкол і громадянську війну. Влада, яка прийшла в результаті збройного антиконституційного державного перевороту, не сприймалася людьми на південному сході України. Радикали Майдану, які намагалися перенести ідею перевороту в Крим і Донбас, викликали різко негативне ставлення і сприйняття того, що відбувається в Києві”, – вважає Янукович.

Також Віктор Янукович пояснив, за які гроші живе в Росії.

“За рахунок чого я живу? У мене є сім’я, є син, молодий, здоровий чоловік. Як кажуть: я ваші гроші не вважаю, і ви не вважайте мої. Я не можу сказати, що всім задоволений. Мені дуже важко, мені дуже боляче”, – поскаржився екс-гарант.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий