Встановлено світовий рекорд: Зеленський побив Путіна за тривалістю пресконференції

Встановлено світовий рекорд: Зеленський побив Путіна за тривалістю пресконференції

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 10 жовтня, встановив світовий рекорд за тривалістю пресконференції з журналістами.




Йдеться про пресмарафон українського глави в Києві в будівлі Kyiv Food Market. Посеред заходу до Зеленського підійшов представник Національного реєстру рекордів, вручивши президентові відповідний сертифікат.


Як зазначив він, спілкування президента з журналістами триває вже більше 8 годин (щоб подивитися відео, поскрольте новину вниз).

Зеленський на пресмарафоні



Відзначимо, таким чином Зеленський побив рекорд, встановлений у 2008 році президентом Росії Володимиром Путіним. Тоді глава РФ спілкувався з журналістами впродовж 4 годин 40 хвилин і відповів більше ніж на сто різних питань.

Експерт реєстру рекордів України Віталій Зорін у коментарі OBOZREVATEL зазначив, що дізнався про рекорд лише за півтори години до його оголошення.

«Якби я знав, я б поголився заздалегідь», – пожартував він. «Ми припускали, що сьогодні буде найдовша пресконференція в Україні, але за фактом вона вже зараз найдовша конференція президента в світі», – додав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий