Хотів помститися дружині: у Росії чоловік з сином на руках три години погрожував зістрибнути з 13 поверху

Хотів помститися дружині: у Росії чоловік з сином на руках три години погрожував зістрибнути з 13 поверху

Чоловік провів на балконі з сином близько трьох годин. Він вимагав зустрічі з дружиною і відмовлявся повертатися до квартири. Коли дружина прибула на місце події — він відмовився вести з нею діалог.




13 липня у російському місті Іркутськ чоловік з дитиною виліз на зовнішній бік балкона на 13 поверсі і погрожував стрибнути разом із сином.


Деталі надзвичайної події публікували різноманітні російські ЗМІ та Telegram-канали.

Коли місцеві викликали поліцію, чоловік повністю витягнув дитину і почав кричати «Де моя дружина?».  Поліція, МНС і медики прибули на місце подій, аби допомогти дитині. Чоловік, що стояв на карнизі 13-го поверху, вимагав зустрічі з дружиною. З нею у 34-річного Романа Терентьєва вчора, 12 липня, почався шлюборозлучний процес. Після цього він вирішив влаштувати жінці «сюрприз», попередньо попередив її про це у повідомленні.



Для переговорів із Романом Терентьєвим приїхав психолог. Але чоловік все-одно вимагав зустрічі з дружиною. Рятувальники привели жінку, але він залишався на карнизі балкона 13-го поверху. За словами жінки, напередодні чоловік її сильно побив — під її очима великі синці. Разом з психологом її завели до квартири на переговори. Дитина, якій 3,5 року, все ще перебувала на балконі. У то же час рятувальники обладнали надувний комплекс на даху магазина на 3 поверсі — на випадок, якщо він стрибне. На той момент чоловік із дитиною на руках перебував на карнизі понад 2 години.

Дружина Романа Терентьєва

Сусіди і дружина вмовляли Романа не стрибати з балкона, але чоловіка переконати не виходило, і він продовжував стояти на карнизі з сином на руках. Після того, як на місце подій прибув психіатр, чоловік з дитиною нарешті заліз на балкон з карнизу. Перед цим він попросив співробітників МНС принести йому алкоголь і сигарети. Чоловік зайшов до квартири, але пізніше повернувся на небезпечне місце. Тим часом в під’їзд будинку забіг загін спецпризначенців.

Сусідка Романа Терентьєва розповіла про його мотиви. За її словами, трирічна дитина замерзла так, що у неї посиніли ноги.

Після того, як до будівлі потрапили спецпризначенці, Терентьєва нарешті затрималиколи він почав підкурювати цигарку. На щастя, дитина не постраждала. Трирічний хлопчик залишився з мамою та психологом, а Романа Терентьєва заарештували і відправили до поліцейського відділку.


Стало відомо, що трирічний Максим у супроводженні поліції та лікарів вирушив на медобстеження. Дитина в задовільному стані: вона бігає, усміхається, і навіть трохи пустує.

Максим Терентьєв

Що загрожує Роману Терентьєву за такий вчинок — поки невідомо. Справа у руках правоохоронців. Слідчий комітет опублікував відео, де затриманий Роман Терентьєв пояснює, чому пішов на такий крок. За його словами, він намагався «привернути увагу дружини».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий